Kære medlem,

Indmeldelse:
Nu kan du selv melde dig ind, klik på Tilmeldning og find det hold, du ønsker at gå på. Tryk på opret en profil, udfyld felterne og tryk videre på opret profil, herefter kommer du til en betalingside, hvor du kan betale, husk at sætte kryds i behold mine kortoplysninger (det er desværre ikke alle kort der må gemmes, det er kortudbydernes betingelser). Er du under 18 år skal en af mailadresserne og telefonnumrene være en af forældrenes. Du er først meldt ind når der er foretaget en betaling.

Når du er meldt ind og din træner opretter et stævne eller tur, kan du se hvilke  stævner og ture under menupunktet Event. Du tilmelder dig og betale for stævnet ved at klikke på det enten før eller efter du har logget ind på din profil.

Det er nu mulig at betale event på Ajax's mobilepay på nr. 36512 husk at skrive spillernavn, navnet på event og hold.

Udmeldelse:
Ønsker du at melde dig ud af klubben kan du gøre det via din profil.
Klik på "tilmeldinger" dernæst på "holdtilmeldinger" og derefter kan du udmelde dig via "Klik her for, at udmelde dig"

Der findes en app til klubmodulet, som du kan downloade til din telefon, her kan du næsten det samme som på denne side.

Tak og sportslige hilsner

Ajax København

Vi har stadig vores egen hjemmeside, hvor I kan se øvrige oplysninger. Ajax.dk